O NAMA


Firma je osnovana 2001 god kao STR NAMI, zbog povećanja obima posla i potrebe za uvozom robe od 2006 god poslujemo pod nazivom NAMI OKOV DOO. U početku smo se bavili isključivo okovom za građevinsku stolariju, kasnije smo proširili asortiman sa nekoliko hiljada artikala okova za nameštaj.

Od osnivanja do 2011 god. imali smo samo maloprodaju , da bi zadovoljili potrebe naših kupaca počela je sa radom i naša veleprodaja pod nazivom ALUTIME.

Posebno smo ponosni na dugogodišlju uspešnu saradnju sa Poljskom firmom GTV , Slovenačkom firmom Titus group i mnogobrojnim Turskim kompanijama... Demsas metal, Metax, Tesay bu, Kromevye, Domodek, Cappor, ... kao i saradnjom sa našim dobavljačima iz Bosne i Hercegovine.

Svaki komad nameštaja zaslužuje posebnu pažnju prilikom izrade. Zato smo se potrudili da se u našoj ponudi nađu isključivo kvalitetni proizvodi poznatih proizvođača poput GTV, Titus group, Demsas metal, Metax, Tesay bu, Kromevye, Domodek, Cappor itd. koji će nameštaj dovesti do perfekcije.

Planiramo da i dalje pratimo trendove u proizvodnji nameštaja i samim tim da proširujemo našu ponudu okova.